Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

8e ronde

In de voorlaatste ronde heeft Kumar zich eindelijk los kunnen maken van zijn concurenten door een fraaie overwinning op Arie Koster.  partij Met een +4 staat Kumar nu 1 punt los van zijn achtervolger  Adri Timp. De laatste en beslissende ronde mag Kumar nog tegen Dick de Boer wat zeker nog geen makkelijke opgaaf zal worden!, maar met remise verzekerd Kumar zich in ieder geval van een 1e plaats!

Nico die ook nog kans had op de 1e plaats verslikte zich in Adri Timp, in een symetrisch klassiek spelletje waarin ik ieder keer de beslissingen moest nemen dacht ik op de 39ezet met 14-20 een krachtzet te doen met verschillende dreigingen, maar Adri plaatste een simpel terug ruiltje en daarna stond ik plots verloren!! partij . met 2 punten achterstand op Kumar is hiermee het kampioenschap geen optie meer.

Laura wist te winnen van Erik Mayenburg en wist zo de 3e plaats te veroveren partij. Voor de 2e plaats in de hoofdklasse is het nog spannend Arne van Mourik bezet nu de 2e plaats met 11 punten gevolgd door 4 spelers met 10 punten. Aankomende woensdag mag Laura tegen Arne en hopen we natuurlijk op een stunt, Laura heeft tenslotte al eerder bewezen tegen sterkere spelers verassende resultaten neer te zetten!!

Voor uitslagen en standen: klik hier