Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Flitsende start nieuw seizoen zenderstad,

In de nieuwe speel accommodatie “de oase” was de opkomst op de eerste speelavond prima te noemen. Na geloot te hebben voor de eerste ronde werd er door iedereen gelijk vol gas gegeven. Cees – Ton 2-0, Ton ging lang gelijk op tot op de 28e zet,Cees haalde vernietigend uit naar dam en Ton kon gelijk opgeven. partij Kumar – Antonio 0-2, Antonio speelde geconcentreerd en degelijk naar de overwinning .

Theo – Ruud 1-1, Deze beide kemphanen gaven elkaar geen duimbreed toe  na een spannend gevecht werd dan ook tot remise besloten.

Rutger – Laura 0-2, Een knappe overwinning van Laura, lange tijd leek er niet zoveel aan de hand tot het moment dat Rutger in het late middenspel plots in een kettingstelling terecht kwam hierdoor kwam Rutger zo beroerd te staan, uiteindelijk 2 schijven offerde om toch nog door te kunnen breken, maar Laura raakte hier niet echt van onder de indruk en wist vrij snel daarna de felicitaties in ontvangst te nemen.

Bert – Hans 2-0, Bert had zijn handen vol aan Hans, maar een kampioen gaat tot het gaatje en uiteindelijk moest hans capituleren.

Laurens – Nico 2-0, Tja wat zal ik er van zeggen een maatje te groot zeg maar, langzaam maar zeker werd ik gemangeld  en stond ik zon beetje in alle varianten verloren op het laatst, bij analyse later waar ik een ander plan koos vertelde Laurens dat dit ook zeker geen winstplan was, waarop ik dacht daar heb ik ook niet naar gezocht!! ik dacht meer in overlevings plannen!! Maar goed een verdiende overwinning van Laurens uiteraard. De nieuwe stand staat weer op toernooibase

Klik hier voor de actuele stand gr Nico