Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Met nog 2 rondes te gaan is het nog super spannend  wie er een podium plaats gaat verdienen!. Zowel Piet als Gerard staan met 34 punten bovenaan gelijk gevolgd door Bert met 33 punten.

ook Jacco met 32 punten en Kumar met 31 punten zijn zeker nog niet kansloos!!.

Gerard die riant 2 punten los stond speelde een mindere partij tegen Piet, Geard deed een paar mindere positionele zetten en knoopte zichzelf op. 

Bert wist dichterbij te komen door knap van Laura te winnen, Laura had minimaal remise maar wist in tijdnood niet de goeie voortzettingen te vinden waar Bert dankbaar gebruik van maakte.

Kumar kwam dichterbij door van Jan te winnen, Jacco mocht tegen Seth maar kwam er al snel achter dat Seth niet naar Zenderstad is gekomen om veel punten weg te geven 1-1

Ook Nico kwam er achter dat  Henny Pikker zich niet zo maar gewonnen geeft en een keurige remise binnen sleepte.

Rob de Wit vindt  dat feijenoord aanhangers genoeg gehad hebben dit seioen en wist door een slimme ruil Hans door oppositie de verslaan.

Theo liet zich opsluiten door Rob werd hier een beetje zenuwachtig van en wilde geforceerd de opsluiting verbreken wat de partij kostte.

Arie en Cees speelde een degelijke partij 1-1 is dan ook de juiste uitslag.

Anton en Ton 2 spelers die verassend uit de hoek kunnen komen hielden de boel in evenwicht 1-1

Grote winnaar is in ieder geval de club Zenderstad  want ik denk dat  er niet niet eerder 9 partijen gespeeld zijn op een onderlinge clubavond.!!

uitslagen en stand