Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Eerste clubavond gelijk al 8 partijen!!

En van die 8 eindigde er maar liefst 5 in een puntendeling!. Toch een teken dat er ondanks tropische temperaturen  iedereen goed geconcentreerd het nieuwe seizoen is ingegaan.

Het leek er in het begin niet  op, de fam. Verhoeven begon slecht,  Nico raakte al snel een stuk achter tegen Arie van Nieuwkerk  en broer Hans verloor door een blunder van Theo, Nico vocht zich terug en kreeg zijn stuk weer terug, kwam zelfs beter te staan misschien wel gewonnen ! maar vond de juiste zetten niet en uiteindelijk werden te punten gedeeld.

Ed had een spannende pot tegen Rob de Meij,  Ed probeerde van alles om Rob op een dwaalspoor te zetten maar Rob wist alle truken te omzeilen en sleepte een keurige 1-1 in de wacht.

Nieuwkomer Patrick van der Tol was minder fortuinlijk, Jacco kwam geen moment in de problemen en toen Patrick in het eindspel een foutje maakte sloeg Jacco toe!

De kampioene van vorig jaar kon tegen nieuwkomer Piet Schep geen vuist maken en moest berusten in remise.

Ook Bert kon tegen Kumar na een mooie aanvalspartij geen winnend plan vinden 1-1.

Bram, die zijn partijen nog wel eens te makkelijk weggeeft heeft blijkbaar afscheid genomen van die gewoonte , Cees die meestal zelfs uit hele benarde situaties nog wel een punt uit het vuur weet te slepen moest zijn meerder in Bram erkennen en toestaan dat Bram de ranglijst aanvoert !! 

ook Anton en Rob de Wit gaven elkaar geen duimbreed toe 1-1

klik hier om te zien hoe Bram de ranglijst aanvoert.