Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Prachtige partijen in de 26e ronde,

Arie tegen Gerard was tot het einde spannend, met een mooie flankaanval van beide heren kreeg Arie zelfs het betere van het spel, even leek het erop dat Arie de volle buit binnen kon halen, Gerard zette alle zeilen bij en wist nog net de remise haven te bereiken, waarop Gerard verzuchtte, Arie speelt ALTIJD goed tegen mij.

Bram en Ton moesten het van de foutjes van mekaar hebben, Ton maakte de laatste  en Bram ging met de 2 punten huiswaarts.

Hans tegen Kumar maakte er ook een bloedstollende partij van Kumar kwam verassend een schijfje voor maar Hans broedde op een damzetje dat er uiteindelijk ook inkwam en stonds plots gewonnen,Kumar probeerde nog wel wat maar Hans bleef een beetje op de lijn 6-45 schuiven en Kumar bereikte niets en verloor.

Anton waar ieder een hele kluif aan heeft dit seizoen kwam heel ver tegen Cees, remise was zeker een optie ware het niet dat Anton in het eindspel een onnauwkeurigheid beging en Cees alsnog de winst op kon strijken.

Nico weet onderhand dat er met Jacco niet meer te spotten valt en ging er dan ook eens goed voor zitten, het spelletje wat ik wilde spelen daar werkte Jacco niet aan mee een grote ruil was het gevolg, na een een rustige opbouwfase speelde ik de 34e zet de gruwelzet 13-18  hier speelde Jacco terecht  37-31 en de dubbele dreiging die er toen in kwam kon ik alleen maar verhelpen door een schijf te offeren de stand daarna bleek nog wel speelbaar maar Jacco speelde het eindspel volgens mij foutloos en ik ging glansrijk de bietenbrug op.

Alle partijen zijn ingevoerd, zeker de moeite van het naspelen waard zou ik zeggen partijen en stand >>>