Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

In alweer de 17e ronde van de onderlinge zijn er weer mooie wedstrijden gespeeld.

Jan Timmerman die steeds vaker bewijst dat hij een tegenstander wordt waar rekening mee gehouden dient te worden, vorige week wist ik zelf ternauwernood te winnen door een mazzeltje dit keer wist Ton niet te winnen  en Jan een keurige remise afdwong!.

Ruud en Hans gaven mekaar geen duimbreed toe, Ruud probeerde nog van alles maar Hans gaf geen krimp en bleef de goeie zetten spelen, remise was dan ook de juiste uitslag.

Arie wist tegen Cees een verrassende dam er uit te slepen, Arie wist de dam keurig op te bergen tussen de eigen schijven maar Cees vindingrijk zoals hij is wist toch uiteindelijk weer beslag op de dam te leggen en kwam met een schijf meer uit de strijd en winnen was daarna niet moeilijk meer partij

Gerard wist tegen Nico exact dezelfde combinatie uit te halen als jaaaaren geleden, na een half uur konden de schijven weer in het doosje en Gerard hierdoor een mooie 2e plaats veroverd in de ranglijst.

John van Leeuwen, jawel nog steeds lid! wilde graag met 2 punten op de ranglijst binnenkomen maar hier stak Rob de Wit een stokje voor, John speelde een degelijke klassieke partij maar Rob wist het keurig te weerleggen en wat John ook probeerde Rob wist de valstrikken keurig te omzeilen 1-1.

Theo en Kumar, twee kemphanen die al vaak tegen elkaar gespeeld hebben dit keer was het Kumar die de  2 punten binnen wist te slepen