Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
8e ronde interne competitie,
 

Cees die fier de ranglijst met 4 punten meer als de nummer 2 aanvoert, kreeg in de 8e ronde toch een keer het deksel op zijn neus, hij liep tegen schrijver dezes in een al zeg ik het zelf venijnig zetje en kcees-nico.gifreeg zijn eerste nul dit seizoen. partij.

Rob de Wit had zijn avond niet en liep in een makkelijk zetje tegen Jacco,

Rob de Meij en Theo van Londen speelde de langste partij van de avond, ofschoon Rob van alles probeerde liet Theo zich niet van de wijs brengen en sleepte zijn verdiende punt binnen.

Hans gaf lang goed tegenspel tegen het flankspel van Bert en ofschoon Bert langzaam maar zeker meer terrein voordeel opbouwde was het zeker nog niet gedaan toen Hans in een (te) makkelijk zetje liep, over en uit. partij

Anton en Ton speelde ook een mooie pot, Anton dacht spekkoper te zijn door een dam te halen, maar Ton bewees dat de dam te duur was, en wist uiteindelijk mooi te winnen.

Edwin speelde tegen Kumar een gestroomlijnde partij, Edwin wist alle belangrijke velden te bezetten en Kumar steeds verder onder druk te zetten wist uiteindelijk een schijf te winnen en later de pot.

Gerard en Arie, maakten er ook een boeiend titanen gevecht van , beide heren weten inmiddels wat ze aan mekaar hebben en meer als een 1-1 zat er dan ook niet in.

uitslagen en standenlijst

Volgende week  mag het 2e op maandag de 26e tegen UDG/Vriendenkring  en het eerste krijgt dinsdag de 27e OG Utrecht op visite.