Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Volle bak in de oase

Met de overwinning van Bert tegen Nico (die in een te makkleijk dammetje liep) wisselen  Bert en Laura van koppositie, Laura wist tegen de taai verdedigende Ruud geen vuist te maken en moest berusten in remise.

Ook Cees die (niet zonder geluk) wist te winnen van Jan Timmerman, die een mooie kans om een stuk te gaan winnen liet lopen!! dit resulteert erin dat Cees de 3e positie in de ranglijst veroverde alle 3 met 25 punten. Het gaat er dus nog flink om spannen de laatste maanden !!

Jacco die goed op weg is om  gelouterde zenderstad spelers een of twee punten af te snoepen, verslikte zich in Theo en moest ervaren dat een partij duurt tot het einde!! en plakkertjes altijd vervelend zijn.

Zoon Roald Scheper bij de welpen inmiddels een geducht tegenstander, wist zijn eerste punt in de onderlinge binnen te slepen tegen Ton Vink die overigens aan een fantastisch seizoen bezig is.

Kumar en Rob wisten zoals gewoonlijk een alles of niets partij te spelen maar dit keer had Kumar weinig in te brengen en wist Rob in het hem zo geliefde flankspel de overwinning binnen te halen. stand na de 25 ronde