Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Ondanks de bekerwedstrijd zijn er toch nog 4 partijen voor de onderlinge te melden.

Dat er met Jacco Scheper niet meer te spotten valt kwam Kumar Bihari op hardhandige wijze achter, Kumar wist wel een leuke damcombinatie uit te voeren maar helaas voor Kumar wist Jacco de dam vakkundig te elimineren, wat overbllef was een schijf minder en een verwaarloosde linkervleugel voor Kumar, Jacco wist hier wel raad mee en stuurde profesioneel naar de overwinning.

Ook Antonio wist tegen Theo een damcombinatie uit te voeren, deze kon echter met gelijk materiaal weer afgepakt worden, ofschoon beide heren er nog fel ingingen was de muziek uit de stand en remise het resultaat.

Roald Scheper (jawel zoon van!) mocht aantreden tegen Jan Timmerman, Roald die zich onlangs nog wist te plaatsten voor het NK welpen, maakte dat Jan op zijn hoede was voor dit aanstormende jeugdtalent, Jan ging dan ook geconcentreerd de wedstrijd in hij doorzag de combinaties die Roald in de partij vlocht tijdig en kwam uiteindelijk door een te ver opgeschoven stuk van Roald een schijf voor en won netjes de partij.

Zo,n 2 a 3x per jaar gebeurd het, de familie Verhoeven maken mekaar het leven zuur, gelukkig alleen op het dambord, dit keer was het Hans die als laatste lachte. Nico die achter een schijf liep wat absoluut niet kon daar wist broer lief wel raad mee en stuurde zijn kleine broertje met 0 punten naar huis.

Voorde nieuwe stand en eventueel ingevoerde partijen klik hier