Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Verrassende uitslagen

Zo wist Kumar een keurige remise te behalen tegen Bert, Bert die een damzetje nam in een stand waar hij niet helemaal tevreden over was wel wetende dat de dam tegen gelijk materiaal weer afgenomen kon worden dacht de betere stand over te houden dat was misschien ook wel zo, maar tegen Kumar moet je altijd beducht zijn op zijn combinatieve vaardigheden zeker als hij als hij in nood zit, zo ook nu het geval was ! verraste hij Bert met een doorbraak combinatie die op slag remise bleek te zijn.

Nieuwkomer Jacco Scheper, vader van 2 talentvolle jeugdspelers uit de jeugd, gaf gelijk zijn visite kaartje af door een keurige remise te spelen tegen Jan Timmerman. In een betere stand nam Jacco een te dure doorbraak combinatie (het zetje was zo leuk dat ik hem daarom toch maar nam aldus Jacco)met remise als resultaat.

Cees liet Nico zien hoe de Coup Phillipe werkte, wat mij een schijf kostte, ondanks dat ik nog redelijk terugkwam in de partij en nog spanning wist te creëren was de 2 om 2 met allebei dam funest voor mij, Cees had zijn 4 schijven keurig aan de rand  ik mijn 3 midden op het bord wat uiteindelijk overmacht voor Cees werd. partij

Ook Theo van Londen wist Laura keurig op remise te houden.