Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Na de mei vakantie barst de onderlinge strijd weer los!

Met een aantal verrassende uitslagen  waren er maar liefst 7 partijen te noteren! de mooiste uitslag kwam wellicht op naam van Arie van Nieuwkerk die Laura keurig op een  punt wist te houden, Arie en Laura vochten een klassiek spelletje uit waarin Arie geen foutjes maakte die Laura kon benutten!

Ook Bram verscheen fris en fruitig na de vakantie achter het bord, Hans Verhoeven mocht voor de 2e keer ervaren dit seizoen dat Bram over behoorlijke combinatieve vaardigheden beschikt. Na een rondslag met naslag kon Hans de schijven opruimen.

Ook Piet en Cees vochten een mooi duel uit, Cees die vaak zetten doet die je net niet verwacht brachten Piet behoorlijk in verlegenheid en piet mocht in zijn handen klappen dat Cees bereid was remise te accepteren.  partij  

Bert en Jacco hadden de handen vol aan mekaar, Bert wilde zoals altijd graag winnen, maar dat ging niet zonder slag of stoot, Jacco verdedigde taai en Bert kwam maar moeizaam verder, tot Jacco een te dure dam nam, hier wist Bert met enkele tactische wendingen wel raad mee.

Ook Gerard Bakker die riant bovenaan de ranglijst staat met 4 punten los mocht zijn handen dichtknijpen dat Kumar het eindspel niet precies genoeg speelde en zo Gerard nog een puntje gunde!!

Rob de Meij wist door een paar slimme wendingen door de betonnen verdediging van Anton van Hal heen te breken en netjes de punten binnen te harken.

Theo van Londen deed tegen Nico een niet heel handige ruil en kwam een stuk achter, ofschoon Theo deze weer terug wist te veroveren hield Nico de betere stand over die later alsnog een schijf opleverde en uiteindelijk de overwinning.